Tulemused! Kairi lõpetas 6 nädalat kestnud SUPERVORMI paketi!

Kairi SUPERVORMI pakett sai selleks korraks läbi ja pean tunnistama, et tulemused on uskumatud! Kuna oktoobrikuusse jäi ka koolivaheaeg, saime alustada protseduuridega päris kuu lõpus, 29.oktoobril, viimase LipoLaseri koos treeninguga tegime 6. detsembril.

Mis siis muutus?

Selle aja jooksul võttis Kairi alla 3,2 kg, mis pole ju iseenesest palju aga samal ajal suutis Kairi kasvatada lihasmassi 1,3 kg võtta - lihasmassi kadu (mis on omane näiteks dieedile) kogu perioodi vältel ei tekkinud.

Kui vaadata aga rasvamassi, selgub, et SUPERVORMI paketi abil on Kairi kaotanud 4,3 kg rasva ja see juba on midagi! Tema rasva protsent on langenud 2,8 %. Kõige suurem langus on aga tekkinud vistseraalses rasvas, mis on langenud koguni 39 cm3. Vistseraalne rasv on kõhuõõnerasv, mis ümbritseb siseelundeid ja mõjutab tugevalt ka meie tervist. Siinkohal julgen väita, et selline langus on saavutatud just tänu LipoLaseri abile - kuna kõhuosa oli Kairil nö kõige problemaatilisem piirkond, sai enamus Lipolaseri lampe laotud just ümber kere.

Kui vaadata sentimeetreid, siis suurimad erinevused on reie laiemas osas - 4 cm, puusaümbermõõdus - 4,5 cm ja taljeümbermõõdus (mõõdetuna nabalt) - 7,5 cm (see viimane mõõt toetab hästi ka kehaanalüüsi tulemusi).

Millised on Kairi emotsioonid?  Kahjuks on saanud minu võit Super vormipakett läbi, aga nii palju kui treener Janika suudab positiivsust süstida, siis saan öelda, et edasi liikuda pole enam keeruline. Mis ma sellest võidust õppisin: kui tähtis on siiski regulaarne toitumine kui palju annab juurde su tegemistesse eratreener, kes su kõrval on ja õpetab sind, näitab mis sulle parem oleks ja motiveerib. See oli üks ütlemata äga teekond, mis kindlasti jätkub Kuigi keegi peaks mõtlema kas astuda see samm ja võtta endale eratreener ja treenima hakata, siis kindel vastus on JAH, te kindlasti ei kahetse seda.

Kui ka Sina tunned, et sooviks tõuget, lisamotivatsiooni, kompleksset teenust ja uut algust, siis SUPERVORMI pakett on just Sulle. Alusta uut aastat tervislikumalt, saledamalt ja rahulolevamalt koos SinuSalongi SUPERVORMI paketiga!

Mida Kairi edasi plaanib? Meil on eemärgid suured! Kairi jätkab 4x nädalas treenimist ja regulaarset toitumist ning paari kuu tagant saame kokku, et koos tulemused üle vaadata, treeningkava täiustada ja sirge seljaga edasi minna!

 

 

Janika Koch-Mäe