SUPERVORMI paketi võitja Kairi lugu

Septembri algul tegi Sinusalong ühe ägeda jagamismängu, kus auhinnaks oli vinge SUPERVORM10 pakett (mille väärtus on 699 eur!). Õnnelikuks võitjaks osutus 40. aastane Kairi, kelle esimene emotsioon oli, et POLE VÕIMALIK! Tal oli siiralt hea meel sellise auhinna üle.

Klapitasime veidi aegu, et millal saame kohtuda ja eelseisvast paketist lähemalt rääkida - tal oli pikalt planeeritud puhkusreis ja kohe pärast seda tuli jälle minul koolivaheaega veetma sõita. Kohtusime esimene kord 15. oktoobril, tegime kehaanalüüsi, mõõtsime sentimeetreid ja rääkisime tema toitumisharjumustest.

Kairi esmane kehaanalüüs näitas, et:

hetke kaal 108,7 kg

rasva mass 46,7 kg

lihasmass 55,9 kg

rasva % 43%

Kõhurasva tase ja vistseraalne rasv (mis ümbritseb siseelundeid) kõrged.

Olime mõlemad nõus kehaanalüüsi poolt pakutud eesmärgiga alla võtta 30,8 kg. Muidugi ei saavuta seda SUPERVORMI paketiga, kuid väikese tõuke saab siit kindlasti. Otsustasime Kairi teekonda blogida, et ka teie, armsad lugejad, leiaksite innustust.

Selle tunnikese jooksul sai minule selgeks, et tegu on üdini positiivse ja toreda inimesega ning ühist keelt leida on lihtne. Jätsin Kairile ka koduse ülesande koolivaheajaks - panna myfitnesspali kirja kõik tarbitud toidud ja joogid.

Kairi esmane emotsioon võidust oli järgmine:

Olen see õnnelik võitja, 40 aastane naine kahe lapse ema Tallinnast. Olen noores eas tegelenud päris palju spordiga, mis viimasel ajal on kahjuks unarusse jäänud. Kuna töö ei ole väga liikuv ja liikumist peale tööd ka on suhteluselt vähe, kuna tööpäevad pikad ( tean, et see pole vabandus) ja söögikorrad ka väga ebakorrapärased, on keha käest läinud. Kuidas ma sattusin SinuseSalongi Super paketini? Nägin Facebookis SinuSalongi supervormi paketi mängu. Esimesel korral ei teinud ma sellest mängust välja lugesin küll läbi, aga sinna ta jäi. Kui järgmisel korral kellegi jagamise kaudu minuni see mäng ringiga jälle jõudis mõtlesin, et peaksin proovima, et tegelikult olen ju ammu tahtnud alustada otsast peale, aga igakord on homme. Ka teisel korral ei võtnud ma mängust osa ja mõtlesin, et teen seda hiljem. Nii ta jäi ka teisel korral. Kui see mäng siis minuni kolmandal korral jõudis, mõtlesin endamisi, et pean ikka mângima ja proovima saada uus suur tõuge, et alustada uuesti. Täitsin vajalikud nõuded ja jäin ootama. Olin juba unustanud millal oli vōitja väljakuulutamine, kui ühel nädalavahetusel vaatasin, et keegi on mulle kirjutanud, kuid kohe ei avanud kirja. Kui siis jârgmisel päeval vaatasin, et kes ja mida kirjutas oli RÕÕM JA ÕNNETUNNE meeletu, olin võitnud super auhinna. Olin saanud seda, mida sisimas olin väga tahtnud ja suure tõuke selle suunas, et oma eluviise muuta. Suured Tänud loosiõnn, et sa mulle naeratasid.

Kuidas Kairil läheb ja mida me teeme? Jälgi SinuSalongi lehte facebookis ja sinukehasalongi kontot instagramis ja hoia end kursis - kirjutame erinevatest protseduuridest ja Kairi muljetest ning jagame treeningu- ja toitumisnippe.

 

Püsi lainel!

 

Janika Koch-Mäe